Hozzávalók (6 darabhoz):
60 g Agavé szirup
60 g Mogyoróvaj
1/2-1 dl víz
50 g Étcsokoládé
10 g Mogyoró (kis darabokra vágva)
10 g Kendermag
30g Étcsokoládé (olvasztva)
Elkészítés:
1. A mogyoró, kendermag és az étcsokoládé kivételével tedd az összes hozzávalót egy aprítógépbe. Aprítsd amíg homogén nem lesz, majd apránként adj hozzá vizet, amíg össze nem áll (nem esik szét, ha az ujjaid közé csíped).
2. Add hozzá a csokoládé darabokat, Mogyoró darabokat és a kendermagot és gyúrd bele a keverékbe.
3. Tedd a keveréket egy kibélelt 15cm x 30 cm-es formába.
4. Tedd a mélyhűtőbe 15-30 percre, majd vágd fel 6 egyenlő részre egy meleg késsel. 5. Olvassz étcsokoládét egy tálban.
6. Mártsd a szeletek alját a csokoládéba, majd a maradék csokoládéval locsold meg a szeletek tetejét.
7. Szórd meg kendermaggal, ha szeretnéd.
8. Tedd a hűtőbe legalább egy órára, hogy összeálljon.
9. A maradékot tárold hűtőszekrényben 4-5 napig, vagy a mélyhűtőben akár 1-2 hónapig.