Superfood Receptek

Málnás-Mogyoróvajas Éjszakázós Zabkása Maca porral

Image Málnás-Mogyoróvajas Éjszakázós Zabkása Maca porral

 

Hozzávalók (1 nagy adaghoz, vagy 2 kisebb adaghoz): 

15 g Chia seeds / Chia mag

60 g Oats / Zabpehely

20 g Agavé syrup / Agavé szirup

2 tk. Bio Maca por 

2 Ek. Mogyoróvaj

1 tk. Vanília aroma

250 ml Növényi tej

150 g Növényi joghurt

250 g Málna (fagyasztott vagy friss)

Elkészítés:

1. A málna kivételével tedd az összes hozzávalótt egy befőttes üvegbe, vagy tálba. Keverd jól

össze.

2. Tedd a hűtőbe éjszakára - vagy legalább 2 órára -, amíg össze nem áll.

3. Mielőtt elfogyasztanád, tedd a málnát egy lábosba és főzd közepes lángon 8-10 percig. A

málna szemek szét fognak esni. A málna szósz mikróban is elkészíthető.

4. Vedd ki a zabkását a hűtőből, majd keverd jól meg. Ha nagyon sűrű lenne, adhatsz még hozzá

tejet.

5. Öntsd a meleg málnaszószt egy befőttes üveg aljára, majd rétegezz rá mogyoróvajat és

zabkását. A tetejére szórj málnát és mogyorót. Fogyaszd azonnal!

Előző
Protein Szelet Kendermag protein Porral
Következő
Banánkenyér Muffin Rizsfehérje porral

Írj hozzászólást

Az Ön e-mail címét nem tesszük közzé.