Ugrás a tartalomhoz

🔥 Villám Akció! 30% kedvezmény a legkedveltebb superfoodokon:

Maca, Matcha, Gyömbér és Fahéj

Használd a "SUPER30" kupon kódot a vásárláskor!

Kapcsolat

Szenvedélyünk finom és egészséges ételek készítése, amelyek segítenek a legjobb formádat hozni. Ha kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, vagy csak köszönni szeretnél, örömmel halljuk véleményed! Íme, hogyan léphetsz kapcsolatba velünk:

Küldj nekünk e-mailt

Mindig örömmel válaszolunk kérdéseidre, meghallgatjuk visszajelzéseidet és segítünk bármiben, amire szükséged van. E-mailben elérheted minket a hello@nutriqafoods.hu címen. Mindent megteszünk, hogy 24-48 órán belül válaszoljunk neked.

Hívj minket

Ha szeretnél valakivel közvetlenül beszélni, hívj minket a +36 70 669 8575 telefonszámon. Csapatunk hétfőtől péntekig, 9:00-17:00 között áll rendelkezésedre.

Alig várjuk, hogy halljunk felőled!

A Nutriqa Foods-nál elkötelezettek vagyunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk neked. Akár kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, visszajelzést szeretnél megosztani, vagy csak köszönni szeretnél, itt vagyunk neked. Köszönjük, hogy a Nutriqa Foods-ot választottad, és reméljük, hamarosan hallunk felőled!

Featured on

Megbízható üzlet

Családi tulajdonú, átlátható vállalkozásként már több ezer vásárló bizalmát nyertük el

Gyors szállítás

2-5 napon belül szállítunk Európán belül

Ügyféltámogatás

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre vagy egyéb visszajelzésekre, e-mailben, közösségi média csatornákon és telefonon is.

Bio & természetes összetevők

Bio és természetes összetevőket használunk termékeinkben a legnagyobb tápérték és maximális egészségügyi előnyök érdekében