Superfood Receptek

Maca Kakaó Forró Csoki

Image Maca Kakaó Forró Csoki
Csak próbáld ki az adaptogén egészséges forró csokoládét maca-val és kakaóval. Mellesleg, ha van kedved, könnyedén lecserélheted a macát ashwagandhára, és egy kis gombakeverék hozzáadásával még egy kis extra adaptogén boostot is hozzáadhatsz!

Egyszerű recept:

Adj hozzá egy kis Bio Maca por (1/2 teáskanállal), Bio Kakaó port (1 teáskanállal), egy csipet sót, néhány csepp vanília esszenciát és tetszés szerinti édesítőt a nagyon forró tejhez, keverd habosra és élvezd!

Ígérjük, ezután a finomság után nem lesz nehéz lemondani a hagyományos cukros forró csokiról! 

Előző
Gyömbéres keksz málnás lime-os "krémsajttal" (gluténmentes)!
Következő
Protein Szelet Kendermag protein Porral

Írj hozzászólást

Az Ön e-mail címét nem tesszük közzé.