Kik vagyunk?

Mi egy egészségtudatos házaspár vagyunk, Elvira és Krisztián. Régóta szenvedélyesen foglalkozunk egészséges és ízletes élelmiszerekkel és ételekkel. Túlnyomórészt növényi alapú étrendet követünk. Miután megszületett két csodálatos gyermekünk, felelősségteljes szülők lettünk, az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend a legfontosabb prioritásunkká vált, ezért tanultunk táplálkozástudományt és kísérleteztünk számos recepttel.

Superfood vállalkozásunk 2020-ban indult "Happy Naturals" néven és csupán néhány év alatt több száz hűséges vásárlót szereztünk Magyarországon. 2023 elején brandünk átalakult "Nutriqa"-vá, és elkezdtünk finom Superfood Latte keverékeket, vegán fehérje mixeket és funkcionális Superfood mixeket gyártani és forgalmazni.

Miért pont Superfoodok?

A WHO ajánlása szerint naponta legalább 400 gramm zöldséget és gyümölcsöt kellene elfogyasztani, de egyes európai országokban - így idehaza is - az átlagos bevitel még 300 grammnál is kevesebb. A modern étrend és ételek kalóriadúsak, de igen szegény tápértékűek. Ez vitaminok és ásványi anyagok hiányához vezethet.

Amikor kipróbáltuk a Superfoodokat, lenyűgözött minket az energiaszintünkre, a hangulatunkra és az általános egészségünkre gyakorolt hatásuk. Az anyatermészet kivételesen gazdag tápértértéket adott a Superfoodoknak, és úgy gondoljuk, hogy mindenki számára ismertté kell tenni ezeket.

Célunk és küldetésünk, hogy segítsünk embertársainknak a legjobb verziójukká válni: fittekké, energikussá és tudatossá. Ehhez csak egy kiegyensúlyozott étrendre van szükség, és minden nap hozzá kell adni erőteljes és finom Superfoodokat az ételeinkhez és étrendünkhöz, meginni a legtisztább fehérje shakeket, vagy kényeztetni magunkat egyedülálló és teljesen mennyei Superfood Lattékkal. Az egészséges lehet finom, és a finom lehet egészséges - mi ezt valljuk!

Küldetéseink

Az egészségedet szolgáljuk.

Beszállítóinkat gondosan választjuk ki, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget és a legjobb természetes ízt. Komolyan vesszük termékeink tápértékét és biztonságát, így csak bio és természetes összetevőket használunk. Nem használunk adalékanyagokat, mesterséges összetevőket, édesítőszereket vagy egyéb kétes összetevőt termékeinkhez. Csak olyan termékeket értékesítünk vásárlóinknak, amelyeket mi, négyfős családként magunk is fogyasztunk és szeretünk.

A közösséget szolgáljuk.

Superfood rendezvények és közösségi célokat szolgáló események támogatása mellett gondolunk a kevésbé szerencsés embertársainkra is, és igyekszünk minél többet visszaadni abból, amit mi kapunk az élettől a vállalkozásunknak köszönhetően.

A bolygónkat szolgáljuk.

A környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás használata fontos prioritás volt számunkra, amikor a brandünk újjászületett Nutriqa néven. Ezt sikerült is elérnünk, és ez csak a kezdet, hiszen folyamatosan kutatjuk a fenntartható élelmiszermárkában rejlő lehetőségeket.

Megbízható üzlet

Családi tulajdonú, átlátható vállalkozásként már több ezer vásárló bizalmát nyertük el

Gyors szállítás

2-5 napon belül szállítunk Európán belül

Ügyféltámogatás

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre vagy egyéb visszajelzésekre e-mailben, közösségi média csatornákon és telefonon is

Bio & természetes összetevők

Csak bio és természetes összetevőket használunk termékeinkben a legnagyobb tápérték és maximális egészségügyi előnyök biztosítása érdekében