Ugrás a tartalomhoz

🔥 Villám Akció! 30% kedvezmény a legkedveltebb superfoodokon:

Maca, Matcha, Gyömbér és Fahéj

Használd a "SUPER30" kupon kódot a vásárláskor!

Rólunk

Kik vagyunk?
Mi egy egészségtudatos pár vagyunk, Elvira és Christian. Néhány éve szenvedélyesen foglalkozunk az egészséges és ízletes ételekkel, és elsősorban növényi alapú étrendet követünk. Miután szüleivé váltunk két csodálatos gyermeknek, az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend a legfontosabb prioritásunkká vált, ezért tanultunk táplálkozástudományt és kísérleteztünk számos recepttel.
Superfood vállalkozásunk 2020-ban indult "Happy Naturals" néven és csupán néhány év alatt több száz hűséges vásárlót szerzett Magyarországon.
2023 elején átalakult "Nutriqa"-vá, és elkezdtünk finom superfood latte keverékeket és vegán fehérje mixeket gyártani.


Miért pont superfood?

A WHO ajánlása szerint naponta legalább 400 g gyümölcsöt kellene fogyasztani, és az európai régió egyharmadában az átlagos bevitel még 300 g-nál is kevesebb. A modern étrend kalóriadús, de táplálkozástudományi szempontból szegény. Ez vitaminok és ásványi anyagok hiányához vezet.

Amikor kipróbáltuk a superfoodokat, lenyűgözött minket az energia szintünkön, a hangulatunkon és az általános egészségünkön gyakorolt hatásuk. Az anyatermészet kivételesen gazdag táplálkozástudományi értéket adott a superfoodoknak, és úgy gondoljuk, hogy mindenki számára ismertté kell tenni őket.

Célunk az, hogy segítsünk az embereknek a legjobb verziójukká válni: fittekké, energikussá és talpraesetté. Ehhez csak egy kiegyensúlyozott étrendre van szükség, és minden nap hozzá kell adni erőteljes és finom superfoodokat az ételekhez, meginni a legtisztább fehérje shakeket, vagy kényeztetni magunkat egyedülálló és teljesen mennyei superfood latte-kkal. Az egészséges lehet finom, és a finom lehet egészséges!

 

Küldetéseink:

Szolgáljuk az egészségedet.

Alaposan választjuk ki beszállítóinkat, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget és a legjobb természetes ízt. Komolyan vesszük termékeink tápértékét és biztonságát, csak organikus és természetes összetevőket használunk. Nem adunk hozzá töltőanyagokat, mesterséges összetevőket, édesítőszereket vagy egyéb kétes adalékanyagokat termékeinkhez. Csak olyan termékeket értékesítünk vásárlóinknak, amelyeket mi, négyfős családként magunk is fogyasztunk és szeretünk.

Szolgáljuk a közösséget.

A superfood rendezvények és közösségi célokat szolgáló események támogatása mellett gondolunk a kevésbé szerencsés emberekre is, és biztosítjuk, hogy megosszuk velük azt, amit a Nutriqa Foods-ként keresünk.

Szolgáljuk bolygónkat.

A környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás használata fontos prioritás volt számunkra, amikor cégünk újjászületett Nutriqa néven. Ezt sikerült elérnünk, és ez csak a kezdet, hiszen folyamatosan kutatjuk a fenntartható élelmiszer-márka lehetőségeit.

Megbízható üzlet

Családi tulajdonú, átlátható vállalkozásként már több ezer vásárló bizalmát nyertük el

Gyors szállítás

2-5 napon belül szállítunk Európán belül

Ügyféltámogatás

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre vagy egyéb visszajelzésekre, e-mailben, közösségi média csatornákon és telefonon is.

Bio & természetes összetevők

Bio és természetes összetevőket használunk termékeinkben a legnagyobb tápérték és maximális egészségügyi előnyök érdekében