Blog

Hogyan Válaszd Ki A Legjobb Superfood Porokat?

Hogyan Válaszd Ki A Legjobb Superfood Porokat?

A legjobb szuperfood porok kiválasztása

Bár új trendnek tűnhet a BIO maca por, vagy a BIO spirulina alga por hozzáadása wellness életmódodhoz, ezeket a növényeket már évezredek óta használják az őslakos kultúrák.

Tehát ahelyett, hogy a szuperélelmiszereket divatnak tekintenéd, gondolj inkább rájuk úgy, mint a jól bevált növényekre, amelyeket őseink generációk gyógyítására és táplálására alkalmaztak a mindennapokban.

Tudtad, hogy a szuperfoodokat ma már nem csak nyersen, hanem por formájában is fogyaszthatod és kiegészítheted a napi étkezéseidet nagy mennyiségű hasznos tápanyagokkal?

bio spirulina alga por

BIO Spirulina alga por

 

Ezek a szuperélelmiszer porok képesek arra, hogy felturbózzák az anyagcserédet, erősítsék az immunrendszeredet, lenyugtassák az idegrendszeredet, felpezsdítsék az olykor sekélyes szexuális életedet, valamint jó hatással vannak a bőrödre és a hajadra is.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozd ki a BIO szuperfood porokból belekeverheted a turmixodba, tejeskávédba, levesedbe, joghurtodba és bármilyen italba a lattétól kezdve egészen a smoothie-ig.

Léteznek egyáltalán szuperélelmiszerek?

Ha az egészségről, táplálkozásról, valamint ételekről esik szó, akkor a „szuperélelmiszer” vagy „szuperétel” nagyon népszerű fogalmaknak hangzanak.

Napjainkban nem létezik hivatalos meghatározása, jelentése ezeknek a szavaknak.

Általánosságban azonban azt elmondhatjuk, hogy olyan élelmiszerekről – általában, zöldségekről, gyümölcsökről – beszélhetünk, amelyek tápanyag-összetételüket tekintve több egészségügyi előnyt nyújtanak más termékekhez hasonlítva.

A „szuperélelmiszerek” azért váltak népszerűvé, mert fogyasztásukkal lassítható az öregedés, megelőzhető egy-egy betegség, növelhető a fizikai erőnlét, vagy akár az intelligencia is.

Példaként említve a szív- és érrendszeri betegségek ellen a gránátalmát, céklát, lazacot, kakaót, míg a magas koleszterinszint csökkentésére a fokhagymát ajánlják az egészséges táplálkozással foglalkozó szakemberek.

bio acai gyümölcs por

BIO acai gyümölcsbogyó por

 

Ha pedig korunk egyik bestiális népbetegségéről - a rosszindulatú daganatokról esik szó - akkor az áfonya, vagy az antioxidánsokkal teli BIO acai bogyó por lehet hatásos ellene.

Érdemes még azt is tudnod, hogy az organikus szuperélelmiszerek 100%-ban természetesek és csakis etikus forrásokból származhatnak. Ez igaz a Happynaturals termékeire is!

Próbáld ki a cikkben említett szuperfood porokat és élvezd jótékony hatásukat az egész nap folyamán!

Előző
5 Szuperélelmiszer a Depresszió Ellen
Következő
5 Dolog, Amit Nem Tudtál Az Ashwagandharól