Ugrás a tartalomhoz

🚛 DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS...

...15.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁSOK ESETÉN 🛒

Vegán Snickers Bio Kakó Porral

Vegán Snickers Bio Kakó Porral
Egészen másként fogod látni a világot, miután megkóstoltad ezt a finomságot, amely a bio kakaóporunkkal készül. Próbáld ki. Nem bánod meg :) 

Hozzávalók: 
Ez a Snickers 4 rétegből áll. 
A következőkben az egyes rétegek összetevőit és elkészítési lépéseit mutatjuk be: 

Alsó réteg: 
10 evőkanál mandulaőrlemény
1/2 teáskanál tengeri só
1/2 teáskanál vanília kivonat
6 db Medjool datolya 

A formázáshoz bármilyen négyzet alakú edényt használhatsz. Béleld ki sütőpapírral, és kend ki egy kis kókuszolajjal. Először a kimagozott datolyákat daráld le a konyhai robotgéppel, majd add hozzá az összes többi hozzávalót, és dolgozd össze az egészet, amíg a keverék össze nem áll, formázható, ruganyos masszává alakul. Tedd a masszát az edénybe, és erősen és egyenletesen nyomva terítsd szét az edény aljára. 

"Karamell" réteg:
4 evőkanál mogyoróvaj
5 evőkanál juharszirup 

Keverd össze a mogyoróvajat és a juharszirupot, öntsd az első rétegre, és egyenletesen terítsd el rajta. 

Földimogyoró réteg:
1/2 csésze sült sós földimogyoró 

Pörköld meg egy kicsit a földimogyorót egy serpenyőben, majd egyenletesen szórd rá a "karamell" rétegre. 

Csokoládé réteg: 
5 evőkanál Bio Kakaó por 
5 evőkanál juharszirup
4 evőkanál kókuszolaj (olvasztott) 

Keverd össze az összes hozzávalót, és öntsd a tetejére. Ezután tedd fagyasztóba legalább 2 órára. Ezután vedd ki, és szeleteld formákra, ahogyan csak tetszik és guszta :)Fagyasztóban vagy hűtőszekrényben sokáig eltartható

Szólj hozzá

Megbízható üzlet

Családi tulajdonú, átlátható vállalkozásként már több ezer vásárló bizalmát nyertük el

Gyors szállítás

2-5 napon belül szállítunk Európán belül

Ügyféltámogatás

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre vagy egyéb visszajelzésekre, e-mailben, közösségi média csatornákon és telefonon is.

Bio & természetes összetevők

Bio és természetes összetevőket használunk termékeinkben a legnagyobb tápérték és maximális egészségügyi előnyök érdekében