Superfood Receptek

Matcha Fudge

Image Matcha Fudge

Hozzávalók:

(6 nagyobb, vagy 12 kisebb):

1 tk. Bio Matcha por

100 g Kesuvaj

100 g Zabpehely

60 g Agavé szirup

2-3 Ek. Víz (opcionális)

Elkészítés:

1. Tedd az összes hozzávalót egy aprítógépbe. Aprítsd amíg homogén nem lesz, majd apránként

adj hozzá vizet (ha szükséges), amíg össze nem áll (nem esik szét, ha az ujjaid közé csíped).

2. Tedd a mélyhűtőbe 15-30 percre, majd vágd fel 6-12 egyenlő részre egy meleg késsel.

3. Tedd a hűtőbe legalább egy órára, hogy összeálljon.

4. A maradékot tárold hűtőszekrényben 4-5 napig, vagy a mélyhűtőben akár 1-2 hónapig.

Előző
Banánkenyér Muffin Rizsfehérje porral
Következő
Spirulina Hummusz

Írj hozzászólást

Az Ön e-mail címét nem tesszük közzé.