Superfood Receptek

Céklakrémleves

Image Céklakrémleves
A céklának gyönyörű színe van, így a belőle készült ételek is lélegzetelállítóan szépek!

Céklakrémlevest készíteni nagyon egyszerű feladat: csak bele kell tenni a fazékba a megtisztított hozzávalókat, megpárolni, majd simára turmixolni. Feltétként - díszítésként - használhatunk kockára vágott világos színű zöldségeket is.

Hozzávalók:

500 g sárgarépa (lehetőleg bio)

1 szelet gyömbér (1 cm)

3 evőkanál Bio Céklapor

2 fokhagymagerezd

1 evőkanál olívaolaj

300 ml víz

só (ízlés szerint)

 

Elkészítési javaslat:

Forraljuk fel vagy pároljuk meg a sárgarépát, majd turmixoljuk le össze az összes hozzávalót és tartsuk melegen.

A leves készen kész is van.

Előző
Spirulina Hummusz
Következő
Vegán Gumimacik Superfooddal

Írj hozzászólást

Az Ön e-mail címét nem tesszük közzé.